Kjøp julegåver på fotoelin.no

Gå til fana “Kontakt”, fyll ut skjema, skriv kva du ønskjer – og bestillinga er gjort!

Bok nr. 1 er frå Rogaland mens bok nr 2 er frå Sogn og Fjordane.

Bøker, LED-panel til å ha på veggen, kortpakkar m.m. inkludert prisar – du finn det under dei ulike fanene her. Ta kontakt også om du ønskjer forstørringar av foto t.d. under fana “Galleriet”.

Alle fotografi, sydde produkt og tekstar – bortsett frå i boka “Et liv mellom to stoler” – er hundre prosent skapt av meg sjølv, Elin Rønnekleiv.

OM BØKENE I SERIEN “DET HANDLAR OM Å LEVE”: Bamsen Hans Ludvig Frantzen er ein karakter som kan vere kven som helst av oss, eigentleg. Barn eller vaksen. Mann eller dame. Ung eller eldre. Sprek eller ikkje fullt så sprek. Boka føl “eg”-personen og Hans Ludvig på tur rundt om i Rogaland – og rundt om i følelsar og i ekte liv som levast. Lesaren kan anten bli med her og no – gjennom boka – mimre eller få impulsar til stadar å oppleve i ROGALAND. Boka har kart og historia vert fortalt med fotografi med lettlesen tekst til. Ta turen gjennom boka! Boka frå SOGN OG FJORDANE er lagt opp på samme måte. Mange fleire bøker i serien er under arbeid.