Min aller fyrste fotokort-kolleksjon er no til sals!

Ved hjelp av doble fotokort medfølgande kvit konvolutt – med 4 ulike pakkar å velge mellom – kan du no sende gode ord frå hjarte til hjarte – til nokon du bryr deg om, og som garantert vil bli glad for å få ei slik helsing frå deg!

Korta er romslege – ja, perfekte til å skrive eller lime inn eit dikt – eller lime inn eit personleg fotografi, eller pengelomme – på eine innsida, og så skriv du nokre personlege ord på den andre sida – og baksida, om du også treng den plassen. Du kan også skrive eit brev på pc, som du så skriv ut og limer inn på innsida av kortet. Kva du gjer utav innsida av kortet er opp til deg – eg har berre lagt grunnlaget!

Du kan altså velge mellom 4 ulike kortpakkar som inneheld 3-6 kort. Same kor du bur i landet kan du velge Jæren-pakken, nederst til høgre, som har tre generelle motiv frå Jærstrender. Dei andre pakkane har ei sterkare lokal tilknytning  – til Finnøy i Rogaland og Hyen og Gloppen i Sogn og Fjordane. Sjå motiva under fana fotokort!

NB. Fargane på dei trykte korta kan avvike litt frå fargane du ser på skjermen.

ÅPNINGSKAMPANJE – SLÅ TIL NO!

Prisane på kort og frakt gjeld ut juli 2018. Kjøp ved å bestille i kontaktskjemaet. Slå til i løpet av sommaren – og utnytt fraktmoglegheita ved å kjøpe mykje på ein gong! Og gled mange du er glad i – med gode ord frå hjarte til hjarte…