Dei to fyrste bøkene om Hans Ludvig Frantzen (HLF-en) er endeleg klare for sal! Leveringsklare frå ca 1. juli. Bestilling og praktiske spørsmål via skjema under “Kontakt” i menyen.

Info om pris, kjøp, betaling og leveringsmåtar finn du under “Bøker” i menyen, for kvar tittel som er lista opp. Under her derimot kan du lese og sjå smakebitar frå begge bøkene samt bokomtale frå ØNH-spesialist Dag Sunde!

Dag Sunde, ØNH-spesialist ved Molde Sjukehus:

«Elin har egen erfaring med både nedsatt hørsel og tinnitus, samt hørt mange sterke historier gjennom flere verv i HLF. Hun har kjent på hvilke utfordringer høreapparatbruk og tinnitus gir, og reflektert over hvordan “leve det gode liv” trass i dette.

Elin har fått en glimrende ide om hvordan hun kan hjelpe andre i samme situasjon. Hun viser oss at Norge er et vakkert land, og jeg får lyst å se mer. Men hun viser oss samtidig at mye vakkert kan skje i hodene våre (og det er viktig) ved at Ole Brum har fått en “bror” (HLF-en) som har kjent på mye av det samme. I disse bøkene tar hun med HLF-en og oss på mange turer rundt omkring i et av verdens vakreste land. Elin gir oss endel faktakunnskap om Norge. Hun har en livlig fantasi og skriver med både selvironi og et glimt i øyet. Bøkene anbefales!»

Utdrag frå DET HANDLAR OM Å LEVE – 1. Hans Ludvig Frantzen i Rogaland
Utdrag frå DET HANDLAR OM Å LEVE – 2. Hans Ludvig Frantzen i Sogn og Fjordane
Baksats på bok 1
Også utdrag frå bok 1 – Hans Ludvig Frantzen i Rogaland

Det er allereie åpna for førehandsbestillingar – og du er ikkje fyrst i køen!

God lesnad!

___

Bøkene er utgjevne på Anker Forlag, som er heileigd av Rønnekleiv Tekst & Foto